Bursa İnegöl Devlet Hastanesi

Yeni Fizik Tedavi Bölümü Açıldı

Güncelleme Tarihi: 15/08/2018

yeni_fizik_tedavi_bolumu_acildi_h43540_66285.jpeg
 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Hastanemizde fizik tedavi ünitesine artan talebi karşılayabilmek, başvuran hastalarımızın tedavisini ertelemeden zamanında yapabilmek ve sağlıklarına bir an önce kavuşmalarını sağlayabilmek adına hizmet satın alma yoluyla gerçekleştirilen fizik tedavi ünitemiz hasta kabulüne başladı” dedi. İnegöl’de fizik tedavi için verilen randevu sürelerinin düşürüldüğü bilgisini veren Dr. Akan, “Verilecek hizmet yatan ve ayaktan hizmet alan hastalar dahil olmak üzere tüm fizik tedavi hastalarını kapsayacaktır. Fizik tedavi hizmetinde kullanılan tüm cihazları son teknoloji ürünü olup hastanemiz bünyesinde hizmet verecektir” şeklinde konuştu. KALİTE ARTACAK Bursa’da sağlıkta kalite standardını arttırmaya yönelik çeşitli çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Dr. Akan, “İlimizde önemli sağlık yatırımları gerçekleştirirken bir yandan da var olan kurumlarımızın vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeleri adına çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın oturdukları ilçelerde en iyi sağlık hizmetini almaları sağlamak” diye konuştu.

kaynak :  http://www.yildirimgazetesi.com/saglik/yeni-fizik-tedavi-bolumu-acildi-h43540.html

Yıldırım Gazetesi