9. Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı Sertifika Töreni
24 Mayıs 2024

Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı Sertifika Töreni

Hastanemizde 6 Mayıs - 24 Mayıs tarihleri arasında Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı eğitim sorumlusu Sabit Kaçmaz’ ın koordinatörlüğünde  9. Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı eğitimi düzenlenmiştir. Türkiye’ nin farklı bölgelerinde bulunan hastanelerde görev yapan toplam on bir kursiyerin katılımı ile eğitim teorik ve  uygulamalı olarak tamamlanmış olu, 24 Mayıs Cuma günü sona ermiştir. Hastanemizde düzenlenen sertifikasyon töreninde kursiyerlerimizin arasında düzenlenen ‘’Yalın Hastanecilik Önerileri’’ adlı yarışmada birinci olan gruba hediyesi verilirken, on bir kursiyerimize de sertifikaları takdim edildi. Törene hastane yöneticilerimiz, hastane personelimiz ve kursiyerler katılım sağladı.İnegöl Devlet Hastanesi olarak kursiyerlerimize meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

• P 1