1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında Hastanemizde ''Lohusa Anneler Buluşması ''etkinliği düzenlendi.
02 Ekim 2024

1 -7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında, anne sütü ve emzirmenin önemine dikkat çekmek amacıyla hastanemizde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu hafta, anne ve bebek sağlığını korumak, emzirmenin teşvik edilmesi ve farkındalık yaratılması adına ülkemiz genelinde kutlanmaktadır.  1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında hastanemizde ''Lohusa Anneler Buluşması ''etkinliği gerçekleştirildi. Buluşmada anneliğe ve bebek bakımına dair sohbet gerçekleştirilirken annelerimizin soruları cevaplandı. Emzirme haftamız vesilesiyle tüm annelerimizi ve anne adaylarını bilinçli emzirmeye davet ediyor, sağlıklı bir gelecek için İnegöl Devlet Hastanesi olarak yanlarında olduğumuzu vurgulamak istiyoruz.