11 Ekim 2024

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri’nde (TRSM) tedavi gören hastalar tarafından yapılan el sanatları ve resim sergisi Hüdavendigar Kent Parkında açıldı.

Dünya genelinde her yıl 10 Ekim, bireylerin ruh sağlığına dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla "Dünya Ruh Sağlığı Günü" olarak kutlanmaktadır. Ruh sağlığı, fiziksel sağlığımız kadar önemli ve yaşam kalitesini doğrudan etkileyen bir unsurdur.

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe İnegöl Devlet Hastanesi Fehmi Tanrıkulu Ruh Sağlığı Merkezi olarak katılım sağladık.Etkinlikte TRSM hastaları tarafından yapılan birçok eser sergilendi.