10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü Kutlu Olsun
10 Ekim 2022

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü Kutlu Olsun
Dünya Ruh Sağlığı Federasyonu tarafından 1992 yılından itibaren 10 Ekim, Dünya Ruh Sağlığı Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı günü, ruh sağlığına ve ruhsal hastalığı olan bireylere yönelik toplumda farkındalığı arttırmak amacıyla kutlanmaktadır.
Dünya Ruh Sağlığı Günü 2022 yılı teması “Herkes İçin Ruh Sağlığı ve İyilik Halini Küresel Öncelik Haline Getirmek” olarak belirlenmiştir. Damgalanma ve ayrımcılık ne yazık ki sosyal içerme ve doğru tedavi ve bakıma erişimin önündeki bir engel olmaya devam etmektedir.
İnegöl Devlet Hastanesi Fehmi Tanrıkulu Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde görev yapan personelimiz hastanemizde stand açarak hasta, hasta yakını ve personellerimizin sorularını cevapladılar.Toplum ruh sağlığı ve Toplum Ruh Sağlığı merkezimiz hakkında bilgilendirme yaptılar.

• IMG_7139.jpg
  • IMG_7137.jpg