Hastanemizde ''12 Mayıs Hemşireler Günü'' kutlandı.
13 Mayıs 2023

Hastanemizde ''12 Mayıs Hemşireler Günü'' kutlandı.
Hemşireler günü dolayısıyla organize edilen programda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet TİMUR, Sağlık Bakım Hizmetleri Uzmanı Pınar DUYMAZ, İnegöl ilçe sağlık müdürü Mehmet KAVAK bey, Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr. Hayrettin GÖÇMEN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayfer YAMAN DOĞAN, müdür yardımcılarımız, hastane idarecileri, hastanemizde görev yapan hemşire ve personellerimiz ile bir araya geldi.Yapılan etkinlikte deprem bölgesinde görev alan hastane personelimize teşekkür belgeleri takdim edildi.
Programın en heyecanlı anı ise hemşireler günü dolayısıyla hastanemizde ağırlamaktan onur duyduğumuz hastane koridorlarında aslında herkesin gördüğü ''sessiz ol'' pozuyla hafızamıza kazınan Dilek Hanımın varlığı tüm personelimize büyük mutluluk ve motivasyon kaynağı oldu.
İnsan hayatının kutsallığında ödün vermeksizin sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğinin icra eden sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez bir parçası olan hemşirelerimizin ''12 Mayıs Hemşireler Günü''nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

• F5.jpg
  • F9.jpg